Warning: include(/home/deb54776n3/domains/oonsplatform.nl/public_html/wp-includes/metawp.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/deb54776n3/domains/oonsplatform.nl/public_html/wp-load.php on line 94

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/deb54776n3/domains/oonsplatform.nl/public_html/wp-includes/metawp.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php53/usr/share/pear:/opt/alt/php53/usr/share/php') in /home/deb54776n3/domains/oonsplatform.nl/public_html/wp-load.php on line 94
Prijzen |

 

Oons dienstenpakket

Oons faciliteert en begeleidt participatie en (sociale) innovatieprocessen en maakt de uitkomst zichtbaar. Ideeën komen bij Oons tot leven. Dit doet Oons door middel van crowdsourcing.

Het proces begint bij het ophalen en genereren van ideeën rondom een vraagstuk. De volgende stap is om alle ideeën te verzamelen, zichtbaar te maken, ze te delen en zo draagkracht te creëren voor de beste ideeën. Hiervoor heeft Oons een digitaal platform, waarbij het mogelijk is om een eigen omgeving (portal) als Gemeente, instelling of bedrijf af te nemen. Dat kan al vanaf € 50,- per maand!

Grofweg bestaat Oons dienstverlening uit:
een eigen digitale omgeving (portal) waar ideeën geplaatst kunnen worden
EN/OF
activatie en begeleiding van het crowdsourcing traject

Neem contact met Oons op voor een offerte op maat!

 

 

Oons voor overheid

Oons ondersteunt de overheid in het faciliteren en bevorderen van burgerparticipatie.

Wil ze de mening en de ideeën van onderop halen, dan faciliteert Oons dat. Door een fysieke ideeënbox, een openingsevenement, lokale ambassadeurs in te schakelen en mensen te activeren om mee te denken. Zo krijgt de men een goed beeld van wat er leeft in de samenleving. Hier ontstaan verbindingen tussen mensen en initiatieven. Er komen mensen met oplossingen en organisaties met problemen samen. Er ontstaan unieke samenwerkingsverbanden die de samenleving van onderop aanpakken en verbeteren. 

 
 

Oons voor bedrijven

Oons betrekt de achterban van jouw organisatie bij je bedrijf. Dat zorgt voor betrokken, toegewijde en terugkerende/blijvende klanten en stakeholders.
Stel uitvragen aan je doelgroep en inventariseer de ideeën die er leven. Oons begeleidt dit proces van het ophalen van ideeën tot het realiseren ervan.

 
 

Oons voor onderwijs

Bevorder de participatie van studenten en docenten, deel informatie en kennis over de muren van afdelingen heen. Werk samen met bedrijven en overheden om innovatieprocessen te ontwikkelen.
Oons biedt begeleiding bij het ontwikkelen van deze samenwerkingsverbanden, het sturen van innovatieprocessen en het faciliteren van participatie.

 
 

Oons voor non-profit organisaties, stichtingen en verenigingen

Wil je de ideeën en meningen van je leden en supporters gebruiken bij het oplossen van problemen en wil je ze meer laten participeren bij de organisatie van je organisatie, stichting of vereniging. Neem contact met Oons op om daarin samen te werken.

 
 

Geïnteresseerd?

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen contact op.

voor- en achternaam

e-mailadres