Warning: include(/home/deb54776n3/domains/oonsplatform.nl/public_html/wp-includes/metawp.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/deb54776n3/domains/oonsplatform.nl/public_html/wp-load.php on line 94

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/deb54776n3/domains/oonsplatform.nl/public_html/wp-includes/metawp.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php53/usr/share/pear:/opt/alt/php53/usr/share/php') in /home/deb54776n3/domains/oonsplatform.nl/public_html/wp-load.php on line 94
Werking |

hoe Oons werkt

Jouw idee

dien jouw idee in

Via Oons kun je jouw idee delen met andere individuen, bedrijven, instellingen en de overheid. Geef duidelijk aan wat je nodig hebt om het idee te realiseren. Dit kan van alles zijn: kennis, mankracht, financiering of de juiste verbinding. Hoe specifieker je bent, hoe sneller mensen aanhaken om jouw idee verder te brengen.

reageer op vragen

Denk mee met vraagstukken en werk samen met bedrijven, instellingen en de overheid aan een oplossing. Reageer op vragen en probleemstellingen en breng jouw idee onder de aandacht. In de meeste gevallen kan iedereen met een account op vragen reageren. Specifieke vraagstukken gericht op een bepaalde groep (bijvoorbeeld medewerkers) kunnen afgeschermd zijn. In dat geval ontvang je een uitnodiging.

laptop

deel ideeën

Hoe meer mensen een idee leuk vinden, hoe groter de kans is dat het idee opgepakt wordt. Deel jouw idee met je vrienden en geef je mening door simpelweg op de ‘vind ik leuk’ of ‘vind ik niet leuk’ knop te klikken. Vergroot de kans op realisatie van jouw idee door het te promoten via Facebook, Twitter, Linkedin of via e-mail.

neem contact op

Uiteindelijk valt of staat een idee bij de realisatie. Wil jij bij een idee aanhaken? Of kun je het idee op een andere manier verder helpen? Neem dan contact op met de idee indiener. Dit kan gemakkelijk door op het idee te klikken en in het rechtermenu te kiezen voor: “stuur bericht aan…”